söndag 26 april 2009

Första inlines-turen för i år!

Det är redan 19 grader - 4 grader varmare än det var i går - och jag har varit ute och testat inlinesen för första gången i vår. Kändes lite ringrostigt första metrarna, men sedan flöt det på. Det finns en härlig asfalterad raksträcka längs havet som totalt blir ca en halvmil. Lagom tur att börja med! Och inte så värst blåsigt. Jag räknar inte inlinesåkningen som "riktig" träning, utan mest som ett annat sätt att röra sig utomhus, men visst blev jag lite svettig. Det var mycket folk ute; löpare, folk med barnvagnar, stavgångare, cyklister, pensionärer och barn... Ribban är, precis som Pildammsparken, ett perfekt ställe för alla typer av människor att mötas. I like :)

2 kommentarer:

JaWe sa...

Låter häftigt att rulla längst havet... Och skönt att det inte blåser för mycket, annars vet man ju hur det brukar vara vid havet.

Och du var inte ensam heller såg jag :)

BoelMaria sa...

Ja, det är fantastiskt att rolla nere vid havet. Och eftersom sträckan är i princip spikrak kommer man in i någon slags meditation nästan. Det gäller bara att man inte kör på någon när man hamnar i det tillståndet...